Wij verzorgen alle soorten wandafwerking zoals sausen, behangen en plakken van glasweefsel

Als allround schildersbedrijf kunnen wij alle wandafwerking voor u verzorgen. Denk hierbij aan sausen, behangen en het aanbrengen van glasweefselbehang. Wij besteden hierbij veel aandacht aan de juiste voorbehandeling van uw wanden. Immers, de kwaliteit van de ondergrond is mede bepalend voor het eindresultaat. En dat moet perfect zijn.

Neem contact op
Een strak afgewerkte wand

Aandacht voor de juiste voorbehandeling

Latex voor wandafwerking

Voordat we gaan afwerken met latex, behang of glasvlies, zorgen we er eerst voor dat de ondergrond weer in optimale conditie is. Niet goed hechtende of zuigende ondergronden worden eerst voorgestreken met een hechtprimer. Beschadigde wanden maken we weer mooi glad. Zo ziet u na de afwerking geen storende oneffenheden. Vooral bij een gladde afwerking en strijklicht is dit erg belangrijk.

Glasweefsel

Glasweefsel of scan

Glasweefsel of scan is er in vele soorten. Met verschillende structuren of glad. Het voordeel van glasweefsel is dat het een sterke afwerklaag vormt die niet snel beschadigd. Na het aanbrengen kan het in elke gewenste kleur gesaust worden. Zelfs met een afwasbare saus.
Vrij nieuw is glasvliesbehang. Dit is een behangsoort die is versterkt met glasweefsel. Hiermee kunnen uw wanden superglad worden afgewerkt.

WinterKorting

WinterKorting!

Ook voor het afwerken van uw wanden kunt u tijdens de wintermaanden profiteren van een aantrekkelijke WinterKorting.

Naar winterkorting

Wandafwerking belangrijke sfeerbepaler

Wandafwerking is een belangrijke sfeerbepaler in een woning. Of u nu houdt van een gladde wand of van structuur, van glanzend geverfd of mat, er zijn veel mogelijkheden die de sfeer in uw woning mede bepalen. wij geven u graag advies over de materialen die hier voor gebruikt kunnen worden.

Kleuradvies

Doordat wij dagelijks werken met kleur zijn we goed op de hoogte van de laatste trends op kleurgebied. Ook het gebruik van materialen is aan mode onderhevig.

Wij zijn u graag van dienst met een passend advies.

Kleurenwaaier