Professioneel schilderwerk
tegen een scherp tarief

Wij durven ons gerust professioneel te noemen. We gaan altijd voor een optimaal eindresultaat. Schilderwerk moet er immers niet alleen mooi uitzien maar ook lang meegaan. Door jarenlange ervaring in het schildersvak weten onze schilders precies hoe zij u die hoge kwaliteit kunnen bieden. Kies voor schilderwerk van de professionals! Alex Hoen Schilderwerken.

Een mooi strak geschilderd plafond

Allround schildersbedrijf

Als allround schildersbedrijf kunnen wij alle voorkomende schilder­werkzaamheden voor u verzorgen. Of het nu gaat om het schilderen van een woning, een bedrijfspand of een kantoorgebouw. Binnen of buiten. Wij zijn u graag van dienst, met kwaliteit waarvan de prijs u zeker mee zal vallen. Neem vrijblijvend contact op!

Neem contact op
Een villa in de steigers voor buitenschilderwerk

Uw schilderwerk weer jarenlang in topconditie

Goed schilderwerk vraagt om gedegen kennis van materiaal en ondergrond. Bij Alex Hoen Schilderwerken weten ze daar alles van. Hierdoor heeft u de garantie dat het werk grondig wordt uitgevoerd en jarenlang probleemloos mee kan. Mochten er zich onverwachts toch problemen voordoen dan komen wij zonder meer terug om dit naar volle tevredenheid op te lossen. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Schilderwerk? Neem vrijblijvend contact op!