Is uw buitenschilderwerk toe aan onderhoud?
Kies dan voor kwaliteit

Om de zoveel tijd is uw buitenschilderwerk toe aan onderhoud. U wilt uiteraard dat het werk snel en professioneel wordt uitgevoerd. Dan bent u bij Alex Hoen Schilderwerken aan het juiste adres. Alles wordt weer grondig bijgewerkt en strak in de verf gezet.

Goed buitenschilderwerk beschermt uw houtwerk tegen weersinvloeden en vocht. U voorkomt onvoorziene uitgaven. De schilders van Alex Hoen Schilderwerken voeren het schilderwerk aan u woning vakkundig uit en zorgen zo voor een optimale bescherming. U heeft gegarandeerd een lang mooi blijvend resultaat.

Vraag offerte
Onderhoudsschilderwerk aan een landhuis

Laat uw schilderwerk inspecteren door de vakman

Achterstallig onderhoud kan onnodige problemen veroorzaken. Laat uw buitenschilderwerk inspecteren door de vakman. We komen graag bij u langs om de staat van onderhoud te beoordelen en in overleg met u te bepalen wat er gedaan moet worden. Bel voor een vrijblijvende afspraak of stuur een e-mail.

Garantie op schilderwerk

Wij zorgen er voor dat uw schilderwerk weer in optimale conditie is en jarenlang probleemloos mee kan. Mochten er zich onverwachts toch problemen voordoen dan komen wij zonder meer terug om dit naar volle tevredenheid op te lossen. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact op!